09/01/2019 09/01/2019 Δόθηκε στη δημοσιότητα ο κατάλογος με τις “πιο ορθόδοξες πόλεις” της Ρωσίας, μετά απο έρευνα που διεξήγαγε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της χώρας, την παραμονή των χειμερινών εορτών. Κατά τη διάρκεια της δημοσκόπησης που έγινε στις 78 πόλεις με πληθυσμό που ξεπερνάει τους 250 χιλ. κατοίκους, οι συμμετέχοντας ερωτήθηκαν “αν έχουν ανάμεσα στους γνωστούς ή και φίλους...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 12:03

Οι ρωσικές πόλεις με τους περισσότερους πιστούς

Διαδώστε:
Οι ρωσικές πόλεις με τους περισσότερους πιστούς

Δόθηκε στη δημοσιότητα ο κατάλογος με τις “πιο ορθόδοξες πόλεις” της Ρωσίας, μετά απο έρευνα που διεξήγαγε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της χώρας, την παραμονή των χειμερινών εορτών. Κατά τη διάρκεια της δημοσκόπησης που έγινε στις 78 πόλεις με πληθυσμό που ξεπερνάει τους 250 χιλ. κατοίκους, οι συμμετέχοντας ερωτήθηκαν “αν έχουν ανάμεσα στους γνωστούς ή και φίλους τους, ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με την εκκλησιαστική ζωή, και λαμβάνουν μέρος στις δραστηριότητες και λειτουργίες των ορθόδοξων ναών”. Σύμφωνα με την έρευνα το 34% δήλωσε ότι γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους. Το πιο μεγάλο ποσοστό σημειώθηκε στις πόλεις Μπελγκοροντ, Βορόνεζ, Κουρσκ, Μόσχα (με τις πόλεις Χίμκι και Μπαλάσσιχα), ενώ το μικρότερο ποσοστό σημειώθηκε στις πόλεις Ουλάν-Ουντέ, Ουφά, Γιακούτσκ, Μαχατσκαλά και Γκρόζνι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων