05/01/2019 05/01/2019 Την πλήρη αντίδραση του εκφράζει ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Λευκορωσίας Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος σχετικά με την χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας, σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι CTB. Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι “είναι άνευ προηγούμενου το περιστατικό για την αυτοκεφαλία αυτή. Πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι. Οι Ουκρανοί ορθόδοξοι δεν...
05 Ιανουαρίου, 2019 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2019 - 16:47

Ο Μητρ. Μίνσκ αντιδρά για τον Τόμο της Αυτοκεφαλίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μίνσκ αντιδρά για τον Τόμο της Αυτοκεφαλίας

Την πλήρη αντίδραση του εκφράζει ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Λευκορωσίας Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος σχετικά με την χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας, σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι CTB. Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι “είναι άνευ προηγούμενου το περιστατικό για την αυτοκεφαλία αυτή. Πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι. Οι Ουκρανοί ορθόδοξοι δεν ήθελαν την αυτοκεφαλία αλλά τους την επέβαλλαν”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων