20/01/2019 20/01/2019 Ο Πρόεδρος της Ρωσίας παραδοσιακά συμμετέχει στον Αγιασμό των υδάτων και έκανε βουτιά, αναφέρει το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου. Με βάση τα στοιχεία του Ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών στους εορτασμούς των Θεοφανείων συμμετείχαν περίπου πάνω από 2,4 εκατ. άνθρωποι, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν σε όλη την ρωσική επικράτεια  9,5 χιλιάδες εορτασμοί. Το 2018  Βλαδίμιρ Πούτιν είχε κάνει πάλι...
20 Ιανουαρίου, 2019 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2019 - 14:34

Ο Πούτιν τήρησε την παράδοση της εορτής των Θεοφανείων

Διαδώστε:
Ο Πούτιν τήρησε την παράδοση της εορτής των Θεοφανείων

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας παραδοσιακά συμμετέχει στον Αγιασμό των υδάτων και έκανε βουτιά, αναφέρει το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου. Με βάση τα στοιχεία του Ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών στους εορτασμούς των Θεοφανείων συμμετείχαν περίπου πάνω από 2,4 εκατ. άνθρωποι, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν σε όλη την ρωσική επικράτεια  9,5 χιλιάδες εορτασμοί. Το 2018  Βλαδίμιρ Πούτιν είχε κάνει πάλι βουτιά στη λίμνη Σελιγκέρ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ιερά Μονή του Αγίου Νείλου Στόλμπενσκι στην περιφέρεια της πόλης Τβέρ.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων