03/10/2018 03/10/2018 Εκκληση προς τους Προκαθήμενους των Ορθοδόξων Εκκλησιών να ξεκινήσει μια πανορθόδοξη συζήτηση σχετικά με το θέμα της ουκρανικής αυτοκεφαλίας, απευθύνει ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος. Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik o Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικόλαος Μπαλασώφ, ο κ. Κύριλλος απέστειλε σχετική επιστολή προς...
03 Οκτωβρίου, 2018 - 8:12

Πανορθόδοξη συζήτηση για το Ουκρανικό ζητεί ο Μόσχας Κύριλλος

Διαδώστε:
Πανορθόδοξη συζήτηση για το Ουκρανικό ζητεί ο Μόσχας Κύριλλος

Εκκληση προς τους Προκαθήμενους των Ορθοδόξων Εκκλησιών να ξεκινήσει μια πανορθόδοξη συζήτηση σχετικά με το θέμα της ουκρανικής αυτοκεφαλίας, απευθύνει ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik o Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικόλαος Μπαλασώφ, ο κ. Κύριλλος απέστειλε σχετική επιστολή προς όλους τους Προκαθημένους.

“Οι επιστολές υπογραμμίζουν την θέση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σχετικά με το ζήτημα της ουκρανικής αυτοκεφαλίας και τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις των κινήσεων του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης για την ενότητα της Ορθοδοξίας” δήλωσε ο κ. Μπαλασώφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων