29/12/2018 29/12/2018 Πατριαρχική Εξαρχία που θα περιλαμβάνει ενορίες από τη Δυτική Ευρώπη (κυρίως της Γερμανία, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Αυστρίας) δημιουργεί η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Πιο συγκεκριμένα τη δημιουργία της Πατριαρχικής Εξαρχίας από τις ενορίες της στη Δυτική Ευρώπη αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. «Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία οργάνωσε την Πατριαρχική Εξαρχία...
29 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2018 - 10:24

Πατριαρχική Εξαρχία στη Δυτ. Ευρώπη δημιουργεί η Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Πατριαρχική Εξαρχία στη Δυτ. Ευρώπη δημιουργεί η Ρωσική Εκκλησία

Πατριαρχική Εξαρχία που θα περιλαμβάνει ενορίες από τη Δυτική Ευρώπη (κυρίως της Γερμανία, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Αυστρίας) δημιουργεί η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Πιο συγκεκριμένα τη δημιουργία της Πατριαρχικής Εξαρχίας από τις ενορίες της στη Δυτική Ευρώπη αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία οργάνωσε την Πατριαρχική Εξαρχία με τις ενορίες που είχε στο εξωτερικό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η Εξαρχία θα περιλαμβάνει κυρίως ενορίες στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Αυστρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων