15/10/2018 15/10/2018 Την ελπίδα ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θα ξεπεράσει την κρίση και θα διατηρήσει την ενότητά της εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μινσκ της Λευκορωσίας,όπου συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ρωσίας. “Ελπίζω ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θα βρει τη δύναμη να ξεπεράσει την υπάρχουσα κρίση...
15 Οκτωβρίου, 2018 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2018 - 10:03

Πατρ. Κύριλλος: Ελπίζω ότι θα διατηρηθεί η ενότητα

Διαδώστε:
Πατρ. Κύριλλος: Ελπίζω ότι θα διατηρηθεί η ενότητα

Την ελπίδα ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θα ξεπεράσει την κρίση και θα διατηρήσει την ενότητά της εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μινσκ της Λευκορωσίας,όπου συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ρωσίας.
“Ελπίζω ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία θα βρει τη δύναμη να ξεπεράσει την υπάρχουσα κρίση και να διατηρήσει την ενότητά της” τόνισε και πρόσθεσε ότι κατά τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, αναμένεται να συζητηθούν πολλά σημαντικά θέματα, μεταξύ των οποίων η αντίδραση στο ουκρανικό ζήτημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων