20/12/2018 20/12/2018 Το δικό του μήνυμα έδωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, μετά τη λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου της Ουγρέσσα, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Νικολάου με το Ιουλιανό Ημερολόγιο. “Όλοι εμείς προσευχόμαστε για να μην καταστρέψει την πνευματική ζωή του αδελφικού μας λαού καμία δύναμη του ψεύδους....
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018 - 8:41

Πατρ. Κύριλλος: “Ο Κύριος να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο”

Διαδώστε:
Πατρ. Κύριλλος: “Ο Κύριος να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο”

Το δικό του μήνυμα έδωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, μετά τη λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου της Ουγρέσσα, με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Νικολάου με το Ιουλιανό Ημερολόγιο.

“Όλοι εμείς προσευχόμαστε για να μην καταστρέψει την πνευματική ζωή του αδελφικού μας λαού καμία δύναμη του ψεύδους. Αν μέσα στη χιονοθύελλα δεν υπάρχει δυνατότητα προσανατολισμού και δείχνουμε στον ταξιδιώτη λάθος κατεύθυνση, θα χαθεί, Έτσι συμβαίνει και με το λαό που βιώνει σήμερα πολύ δύσκολες καταστάσεις.Όταν δείχνουν το λανθασμένο δρόμο, ο οποίος αποσπά τους ανθρώπους από την πραγματική Εκκλησία, όταν τους προτείνουν να παραδώσουν την ψυχή τους στους αυτοαποκαλούμενους ηγέτες και το σχίσμα να αντιλαμβάνονται ως ευλογημένη Εκκλησία, είναι ο δρόμος που οδηγεί στο πνευματικό “πουθενά”, είναι ο δρόμος της καταστροφής. Ποιος άραγε να το αποσαφηνίσει παρά την Εκκλησία; ” είπε μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε: “Να προσευχόμαστε στον Κύριο και στον Άγιο Νικόλαο, προστάτη και τον πιο αγαπημένο Άγιο στη Ρωσία να μας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων