22/12/2018 22/12/2018 Στη Συνέλευση των επαρχιών ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ Κύριλλος μίλησε για την υλοποίηση του προγράμματος ανέγερσης ορθόδοξων ναών στη Μόσχα και ενημέρωσε ότι σε 8 χρόνια θα έχουν ανεγερθεί 47 ναοί, στο στάδιο κατασκευής βρίσκονται άλλοι 28, ενώ 50 είναι στο στάδιο της μελέτης. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας παρατήρησε ότι όσοι περισσότεροι ναοί κατασκευάζονται, τόσο...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2018 - 9:43

Πρόγραμμα ανέγερσης ορθόδοξων ναών στη Μόσχα

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ανέγερσης ορθόδοξων ναών στη Μόσχα

Στη Συνέλευση των επαρχιών ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ Κύριλλος μίλησε για την υλοποίηση του προγράμματος ανέγερσης ορθόδοξων ναών στη Μόσχα και ενημέρωσε ότι σε 8 χρόνια θα έχουν ανεγερθεί 47 ναοί, στο στάδιο κατασκευής βρίσκονται άλλοι 28, ενώ 50 είναι στο στάδιο της μελέτης. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας παρατήρησε ότι όσοι περισσότεροι ναοί κατασκευάζονται, τόσο περισσότερες ενορίες συσπειρώνονται γύρω τους και είναι άκρως σημαντικό το έργο του ιερέα να εξηγεί στους άθεους τη σημασία του ναού και την ένταξη του στην ζωή της τοπικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων