26/01/2019 26/01/2019 Στις 25 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, πρύτανης του  Διδακτορικού Προγάμματος των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας συμμετείχε στην πανηγυρική εκδήλωση για τα 264 χρόνια της ίδρυσης του Κρατικού Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας. Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων ανέφερε ότι: “Τα νιάτα...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 16:03

Σε πανηγυρική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Σε πανηγυρική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Στις 25 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, πρύτανης του  Διδακτορικού Προγάμματος των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας συμμετείχε στην πανηγυρική εκδήλωση για τα 264 χρόνια της ίδρυσης του Κρατικού Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας.
Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων ανέφερε ότι: “Τα νιάτα είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Είναι μία περίοδος, που δεν μόνο αποκτούμε γνώσεις, αλλά και διαμορφώνουμε την κοσμοαντίληψή μας. Σας εύχομαι τα φοιτητικά σας χρόνια να είναι μια περίοδος όχι μόνο γνώσης, αλλά και της δημιουργίας σας ως προσωπικοτήτων και της στερέωσης σας στην καλοσύνη”. Στην συνέχεια ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Β. Σαντόβνιτσι βράβευσε τους καλύτερους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου με τα παράσημα του Μ. Λομονόσοφ και του Ι. Σουβάλοφ, είναι τα ύψιστα παράσημα του πανεπιστημίου που αναγνωρίζουν την εισφορά στην επιστήμη και στην προώθηση του πανεπιστημιακού έργου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων