19/01/2019 19/01/2019 Ο εκπρόσωπος του Αγιώτατου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου συμμετείχε στη συνάντηση της ρωσικής κοινοβουλευτικής αποστολής με τον πρόεδρο της Συρίας. Ο πάτηρ Αρσένιος, εκπρόσωπος του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επί του Πατριάρχη μεγάλης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής έκανε τη δέηση στο ναό του Οσιομάρτυρος Ιγνατίου  Θεοφόρου επί της Ρωσικής Αποστολής και, χαιρετίζοντας τον Πρόεδρο...
19 Ιανουαρίου, 2019 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2019 - 9:14

Στη Συνάντηση της ρωσικής κοινοβουλευτικής αποστολής ο Πρόεδρος της Συρίας

Διαδώστε:
Στη Συνάντηση της ρωσικής κοινοβουλευτικής αποστολής ο Πρόεδρος της Συρίας

Ο εκπρόσωπος του Αγιώτατου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου συμμετείχε στη συνάντηση της ρωσικής κοινοβουλευτικής αποστολής με τον πρόεδρο της Συρίας.
Ο πάτηρ Αρσένιος, εκπρόσωπος του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επί του Πατριάρχη μεγάλης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής έκανε τη δέηση στο ναό του Οσιομάρτυρος Ιγνατίου  Θεοφόρου επί της Ρωσικής Αποστολής και, χαιρετίζοντας τον Πρόεδρο της Συρίας μεταξύ άλλων είπε: “Όλη η εξουσία στην υφήλιο είναι στο χέρι του Παντοδύναμου, και Εκείνος τη δίνει σε όποιον θελήσει. Να σας χαρίσει ο Κύριος τη Σοφία να κυβερνάτε τον λαό της Συρίας σε μια τόσο δύσκολη ιστορική στιγμή. Όσα γίνονται στην Εγγύς Ανατολή, επηρεάζουν άμεσα όχι μόνο τη μοίρα των γειτονικών λαών, αλλά και τη μοίρα όλης της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Να χαρίσει ο Δημιουργός την ειρήνη στο λαό της Συρίας και σε όλη την ανθρωπότητα”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων