16/01/2019 16/01/2019 “Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε την ανησυχία του  για τις συχνές εκρήξεις φυσικού αερίου που συμβαίνουν στις πολυκατοικίες της Ρωσίας”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου της Ρωσικής Εκκλησίας π. Αλεξάνδρ Βόλκοφ. “Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας καλεί τους πάντες που είναι υπεύθυνοι για τα θέματα ασφαλείας, να κάνουν...
16 Ιανουαρίου, 2019 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2019 - 18:35

Για τις συχνές εκρήξεις φυσικού αερίου έκανε λόγο ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Για τις συχνές εκρήξεις φυσικού αερίου έκανε λόγο ο Πατρ. Μόσχας

“Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε την ανησυχία του  για τις συχνές εκρήξεις φυσικού αερίου που συμβαίνουν στις πολυκατοικίες της Ρωσίας”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου της Ρωσικής Εκκλησίας π. Αλεξάνδρ Βόλκοφ. “Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας καλεί τους πάντες που είναι υπεύθυνοι για τα θέματα ασφαλείας, να κάνουν τα πάντα να μην ξανά συμβούν οι εκρήξεις, ενώ οι υπαίτιοι θα πρέπει να τιμωρηθούν τιμωρηθεί”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων