10/01/2019 10/01/2019 Με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ κ. Θεόφιλο Γ΄  συναντήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο οποίος με ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου επισκέπτεται τους Αγίους Τόπους. Συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων διμερούς ενδιαφέροντος. Ειδικότερα δε εθίγη το...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 19:05

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ κ. Θεόφιλο Γ΄  συναντήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο οποίος με ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου επισκέπτεται τους Αγίους Τόπους.

Συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων διμερούς ενδιαφέροντος. Ειδικότερα δε εθίγη το θέμα της καταστάσεως των χριστιανών της Μέσης Ανατολής, οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των Πατριαρχείων Ιεροσολύμων και Μόσχας, καθώς και τα προβλήματα των διορθοδόξων σχέσεων. Στο τέλος της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θερμό και φιλικό κλίμα, υπήρξε ανταλλαγή ενθυμίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων