28/12/2018 28/12/2018 Στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  οι υπάλληλοι της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ. Χαιρετίζοντας τους παρεβρισκόμενους ο Πρόεδρος του Ισραήλ καλωσόρισε τους , υπογράμμισε την ανησυχία του για τους διωγμούς που υφίστανται οι χριστιανοί στις γειτονικές χώρες της Εγγύς Ανατολής, διαβεβαίωσε τους επικεφαλής και εκπροσώπους των χριστιανικών κοινοτήτων των...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2018 - 12:00

Στον Πρόεδρο του Ισραήλ η Ρωσική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ

Διαδώστε:
Στον Πρόεδρο του Ισραήλ η Ρωσική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ

Στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  οι υπάλληλοι της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ.
Χαιρετίζοντας τους παρεβρισκόμενους ο Πρόεδρος του Ισραήλ καλωσόρισε τους , υπογράμμισε την ανησυχία του για τους διωγμούς που υφίστανται οι χριστιανοί στις γειτονικές χώρες της Εγγύς Ανατολής, διαβεβαίωσε τους επικεφαλής και εκπροσώπους των χριστιανικών κοινοτήτων των Αγίων Χωμάτων ότι οι κρατικές αρχές θα συνεχίσουν να παρέχουν κάθε στήριξη στους χριστιανούς και ποτέ δε θα παραβιάζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων