09/10/2018 09/10/2018 Η Ρωσική Εκκλησία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τους Ιερούς Κανόνες παγκοσμίως, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος. “Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη ιστορική συγκυρία, τόσο για τη χώρα μας, όλη τη Ρωσία, όσο και για την Εκκλησία μας. Παραμένουμε πιστοί στους ιερούς κανόνες, πιστοί στις παραδόσεις μας, και την ίδια ώρα αποστολή...
09 Οκτωβρίου, 2018 - 11:43

Μόσχας Κύριλλος: Υπερασπιζόμαστε τους Ιερούς Κανόνες παγκοσμίως

Διαδώστε:
Μόσχας Κύριλλος: Υπερασπιζόμαστε τους Ιερούς Κανόνες παγκοσμίως

Η Ρωσική Εκκλησία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τους Ιερούς Κανόνες παγκοσμίως, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.
“Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη ιστορική συγκυρία, τόσο για τη χώρα μας, όλη τη Ρωσία, όσο και για την Εκκλησία μας. Παραμένουμε πιστοί στους ιερούς κανόνες, πιστοί στις παραδόσεις μας, και την ίδια ώρα αποστολή μας είναι να διεκδικούμε την Ορθοδοξία τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως. Κανείς δεν θα μας βγάλει από αυτό το μονοπάτι” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων