16/03/2021 16/03/2021 Στις 11 Μαρτίου 2021, την επέτειο της ανακοίνωσης της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανακοινώθηκαν οι νικητές των International News Photo Awards με θέμα “Ξεπερνώντας την COVID”. Το πρώτο βραβείο έλαβε η φωτογραφία της Ίλια Πετάλεβα, φωτορεπόρτερ του RIA Novosti, η οποία απαθανατίζει Ρώσο Ιερέα που επισκέπτεται έναν ηλικιωμένο ασθενή με κορωνοϊό” «Αυτή η...
16 Μαρτίου, 2021 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 11:56

1ο Βραβείο Φωτογραφίας: Η Εκκλησία κοντά στους ασθενείς

Διαδώστε:
1ο Βραβείο Φωτογραφίας: Η Εκκλησία κοντά στους ασθενείς

Στις 11 Μαρτίου 2021, την επέτειο της ανακοίνωσης της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανακοινώθηκαν οι νικητές των International News Photo Awards με θέμα “Ξεπερνώντας την COVID”.

Το πρώτο βραβείο έλαβε η φωτογραφία της Ίλια Πετάλεβα, φωτορεπόρτερ του RIA Novosti, η οποία απαθανατίζει Ρώσο Ιερέα που επισκέπτεται έναν ηλικιωμένο ασθενή με κορωνοϊό”
«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο Μάιο. Υπήρχε καραντίνα κι έψαχνα ένα θέμα αναφορικά με την πανδημία. Τότε πληροφορήθηκα για μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων Ιερέων που επισκέπτονταν ασθενείς στα σπίτια τους. Επικοινώνησα με έναν από αυτούς και συμφωνήσαμε να βγάλουμε αυτή τη φωτογραφία” δήλωσε ο Πετάλεβα.
Στον διεθνή διαγωνισμό στάλθηκαν περίπου 4.000 φωτογραφίες από φωτορεπόρτερ από 84 χώρες του κόσμου .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων