25/06/2021 25/06/2021 Στις 23 Ιουνίου 2021 ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων έλαβε μέρος στην πανηγυρική συνεδρίαση εξ αφορμής της 60ής επετείου του Διεθνούς κοινωνικού ιδρύματος «Ρωσικό Ίδρυμα Ειρήνης». Κατά την πανηγυρική τελετή αναγνώσθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για την απονομή του επετειακού μεταλλίου και...
25 Ιουνίου, 2021 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2021 - 8:42

60η Επέτειος του Ρωσικού Ιδρύματος Ειρήνης

Διαδώστε:
60η Επέτειος του Ρωσικού Ιδρύματος Ειρήνης

Στις 23 Ιουνίου 2021 ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων έλαβε μέρος στην πανηγυρική συνεδρίαση εξ αφορμής της 60ής επετείου του Διεθνούς κοινωνικού ιδρύματος «Ρωσικό Ίδρυμα Ειρήνης».

Κατά την πανηγυρική τελετή αναγνώσθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για την απονομή του επετειακού μεταλλίου και τιμητικού διπλώματος «για τη μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη του διομολογιακού διαλόγου, την εδραίωση της συνεργασίας των παραδοσιακών θρησκειών της Ρωσίας και την πολυετή ειρηνευτική δραστηριότητα» στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο. Το μετάλλιο και το δίπλωμα θα απονεμηθούν στον Προκαθήμενο της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Κιόνων του Μεγάρου των Ενώσεων στη Μόσχα, ενώ μέρος των προσκεκλημένων συμμετείχαν μέσω τηλεδιασκέψεως.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο για τις δραστηριότητες του Ρωσικού Ιδρύματος Ειρήνης ενώ διαβάστηκα και οι χαιρετισμοί του Προέδρου Β. Πούτιν, του Πρωθυπουργού Μ. Μισούστιν και του Γ.Γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες. Το μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας ανέγνωσε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

Πληροφορίες – φωτογραφίες: ΤΕΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων