13/09/2019 13/09/2019 Για μία ακόμα χρονιά ο πατέρας Αλέξανδρος Γκοριάτσεφ επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο και πέταξε πάνω από την περιφέρεια του Τβερ στη Ρωσία, προκειμένου να ράνει με αγιασμό τους πιστούς. Κάθε Σεπτέμβριο, ανήμερα της ρωσικής Ημέρας της Γνώσης, ο Ρώσος Ιερέας πραγματοποιεί “αεροπορικούς βομβαρδισμούς αγάπης”. Συνοδεία της θαυματουργής εικόνας της Θεοτόκου του 19ου αιώνα, που θεραπεύει αλκοολικούς...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:02
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 14:04

Αεροπορικοί “βομβαρδισμοί αγάπης” στη Ρωσία

Διαδώστε:
Αεροπορικοί “βομβαρδισμοί αγάπης” στη Ρωσία

Για μία ακόμα χρονιά ο πατέρας Αλέξανδρος Γκοριάτσεφ επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο και πέταξε πάνω από την περιφέρεια του Τβερ στη Ρωσία, προκειμένου να ράνει με αγιασμό τους πιστούς.
Κάθε Σεπτέμβριο, ανήμερα της ρωσικής Ημέρας της Γνώσης, ο Ρώσος Ιερέας πραγματοποιεί “αεροπορικούς βομβαρδισμούς αγάπης”.

Συνοδεία της θαυματουργής εικόνας της Θεοτόκου του 19ου αιώνα, που θεραπεύει αλκοολικούς και τοξικομανείς πέταξε πάνω από την περιοχή αυτή και έριξε αγιασμό “ώστε να καθαριστεί ο κόσμος από την αμαρτία και τον αλκοολισμό”.

“Θέλω οι προσευχές μου να προστατεύσουν την πόλη από τις πληγές που την έπληξαν, από όλα τα ατυχήματα και τις κοινωνικές αντιξοότητες”, δήλωσε πριν από την πτήση.

Ο π. Αλέξανδρος είναι πεπεισμένος ότι οι προηγούμενες πτήσεις του έχουν αποτέλεσμα ενάντια στον αλκοολισμό.

“Ένας άνδρας είδε το αεροπλάνο μας να πετάει και είπε στη γυναίκα του ότι θα αφήσει το ποτό, και το έκανε” τόνισε προσθέτοντας ότι όλες οι σωματικές ασθένειες έχουν πνευματική ρίζα: «Κάθε ασθένεια προκαλείται από έναν ιό και οι ιοί είναι δαίμονες, γι ‘αυτό κάθε ασθένεια είναι πρωτίστως πνευματική ασθένεια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων