01/05/2020 01/05/2020 Στην αφαίρεση του ψηφιδωτού από τον ναό των Ενόπλων Δυνάμεων που απεικόνιζε τον Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε η αρμόδια επιτροπή ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.  Στα μέσα Απριλίου τα ΜΜΕ δημοσίευσαν τις φωτογραφίες με την απεικόνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ένα από τα ψηφιδωτά που διακοσμούν τον ναό....
01 Μαΐου, 2020 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2020 - 12:46

Αφαιρέθηκε το ψηφιδωτό του Πούτιν από το ναό των Εν. Δυνάμεων

Διαδώστε:
Αφαιρέθηκε το ψηφιδωτό του Πούτιν από το ναό των Εν. Δυνάμεων

Στην αφαίρεση του ψηφιδωτού από τον ναό των Ενόπλων Δυνάμεων που απεικόνιζε τον Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε η αρμόδια επιτροπή ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Στα μέσα Απριλίου τα ΜΜΕ δημοσίευσαν τις φωτογραφίες με την απεικόνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ένα από τα ψηφιδωτά που διακοσμούν τον ναό. Το ψηφιδωτό έφερε την ονομασία “Αναίμακτη επανένωση της Κριμαίας”.

Σήμερα αυτό το ψηφιδωτό αφαιρέθηκε από την διακόσμηση του ναού. Το  αρμόδιο Συμβούλιο έλαβε αυτή την απόφαση εφόσον έγινε γνωστό, ότι ο Πρόεδρος της χώρας εξέφρασε την διαφωνία του σχετικά με την απεικόνισή του.

Ο κ. Πούτιν είπε ότι οι απόγονοι πρέπει να εκτιμήσουν το έργο του, και προς το παρόν είναι νωρίς να τοποθετήσουν την εικόνα του στους τοίχους του ναού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων