09/06/2019 09/06/2019 Έγινε ο Αγιασμός στη μεγαλύτερη εικόνα του Χριστού στον κόσμο, που φιλοτεχνήθηκε για τη νέα εκκλησία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Η εικόνα είναι ψηφιδωτή και σχεδιασμένη για να τοποθετηθεί σε τρούλο. Οι γραμμές που φαίνονται να δημιουργούν ένα αστέρι είναι στην πραγματικότητα ραφές που θα ενώνονται μαζί σε ένα στερεό χρυσό φόντο. Η εικόνα συναρμολογήθηκε...
09 Ιουνίου, 2019 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2019 - 10:32

Η μεγαλύτερη εικόνα του Χριστού στον κόσμο

Διαδώστε:
Η μεγαλύτερη εικόνα του Χριστού στον κόσμο

Έγινε ο Αγιασμός στη μεγαλύτερη εικόνα του Χριστού στον κόσμο, που φιλοτεχνήθηκε για τη νέα εκκλησία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Η εικόνα είναι ψηφιδωτή και σχεδιασμένη για να τοποθετηθεί σε τρούλο. Οι γραμμές που φαίνονται να δημιουργούν ένα αστέρι είναι στην πραγματικότητα ραφές που θα ενώνονται μαζί σε ένα στερεό χρυσό φόντο.

Η εικόνα συναρμολογήθηκε προσωρινά σε πάρκινγκ αυτοκινήτων ρωσικής στρατιωτικής βάσης προκειμένου να γίνει ο Αγιασμός και θα εγκατασταθεί ως ενιαίο έργο στο κτίριο της εκκλησίας, όταν αυτό καταστεί δυνατό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων