17/01/2022 17/01/2022 Άγνωστοι δράστες πλαστογράφησαν την υπογραφή του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα, και στέλνουν επιστολές ζητώντας να μεταφερθούν χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό με σκοπό την «αποκατάσταση εκκλησιών αλλά και Μοναστηρίου στο Αλμάτι, στο Καζακστάν. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Όπως ανακοινώνει το τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, οι επιστολές αυτές είναι γεμάτες ψέματα και οι δράστες εκμεταλλεύονται...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 16:46

Άγνωστοι πλαστογράφησαν την υπογραφή του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Άγνωστοι πλαστογράφησαν την υπογραφή του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Άγνωστοι δράστες πλαστογράφησαν την υπογραφή του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα, και στέλνουν επιστολές ζητώντας να μεταφερθούν χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό με σκοπό την «αποκατάσταση εκκλησιών αλλά και Μοναστηρίου στο Αλμάτι, στο Καζακστάν.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Όπως ανακοινώνει το τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, οι επιστολές αυτές είναι γεμάτες ψέματα και οι δράστες εκμεταλλεύονται την κατάσταση στο Καζακστάν.

“Οι επιστολές, καθώς και οι τηλεφωνικές κλήσεις από αυτούς τους απατεώνες, φτάνουν σε ένα ευρύ φάσμα παραληπτών τόσο στη Ρωσία όσο και σε άλλες χώρες”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας “εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι αυτές οι επιστολές και κλήσεις είναι δόλιες, και ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις δραστηριότητες του Τμήματος. Σας προτρέπουμε να επιδείξετε εύλογη προσοχή και να διαστραυρώνετε τις πληροφορίες με επίσημες πηγές”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων