13/09/2019 13/09/2019 Καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κυρίλλου, εκτελεί πλέον ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για Θέματα Σχέσεων της εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, Βλαντίμιρ Λεγκόιντα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο προκάτοχός του στη θέση αυτή Αλεξάντρ Βολκόφ, απηλλάγη των καθηκόντων του με εντολή του Πατριάρχη Μόσχας, στο...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 8:28

Αλλαγές στην υπηρεσία ενημέρωσης του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Αλλαγές στην υπηρεσία ενημέρωσης του Πατρ. Μόσχας

Καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κυρίλλου, εκτελεί πλέον ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για Θέματα Σχέσεων της εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο προκάτοχός του στη θέση αυτή Αλεξάντρ Βολκόφ, απηλλάγη των καθηκόντων του με εντολή του Πατριάρχη Μόσχας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την αναδιοργάνωση και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών πληροφόρησης του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων