21/05/2019 21/05/2019 Αν η Ρωσία απαγορεύσει τις αμβλώσεις, ο πληθυσμός της θα εκτοξευθεί στα 156 εκατομμύρια έως το 2029 και στα 166 εκατ. έως το 2039, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κυρίλλου. “Αν επιθυμούμε να αυξηθεί ο πληθυσμός της Ρωσίας, θα πρέπει να περιορίσουμε τις αμβλώσεις” δήλωσε προσθέτοντας ότι το...
21 Μαΐου, 2019 - 12:20

“Αν απαγορευτούν οι αμβλώσεις θα εκτοξευτεί ο ρωσικός πληθυσμός”

Διαδώστε:
“Αν απαγορευτούν οι αμβλώσεις θα εκτοξευτεί ο ρωσικός πληθυσμός”

Αν η Ρωσία απαγορεύσει τις αμβλώσεις, ο πληθυσμός της θα εκτοξευθεί στα 156 εκατομμύρια έως το 2029 και στα 166 εκατ. έως το 2039, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κυρίλλου.
“Αν επιθυμούμε να αυξηθεί ο πληθυσμός της Ρωσίας, θα πρέπει να περιορίσουμε τις αμβλώσεις” δήλωσε προσθέτοντας ότι το δημογραφικό πρόβλημα δεν λύνεται μόνο μέσω των επιδομάτων και των οικονομικών κινήτρων που δίνονται στις μητέρες.
Ο πληθυσμός της Ρωσίας το περασμένο έτος ήταν 147 εκατ., καταγράφοντας μείωση για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια, κατά 87.000.
Ο αριθμός των αμβλώσεων που έχουν καταγραφεί ανήλθε σε 567.000.

Στις αρχές της χρονιάς, ο Πατριάρχης Κύριλλος είχε κατηγορήσει τις γυναίκες που αποφάσιζαν να κάνουν έκτρωση όταν διαπίστωναν ότι κυοφορούσαν μωρό με γενετικές ανωμαλίες, λέγοντας ότι οι πρακτικές “δολοφονίας αυτών που έχουν αναπηρία εφαρμόζονταν μόνο από τους ναζί”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων