27/05/2020 27/05/2020 Σταδιακή επανεκκίνηση λειτουργιών με συμμετοχή των πιστών αναμένει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς οι ναοί ενδέχεται να ανοίξουν σύντομα τις πύλες τους για την επίσκεψη των λαϊκών. Αυτό το διάστημα γίνονται οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τις τοπικές αρχές, είπε ο πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου  Μόσχας, πρωθιερέας Μαξίμ Κοζλώφ. «Όπως...
27 Μαΐου, 2020 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 17:47

«Αναμένουμε σταδιακή επανεκκίνηση λειτουργιών με συμμετοχή πιστών»

Διαδώστε:
«Αναμένουμε σταδιακή επανεκκίνηση λειτουργιών με συμμετοχή πιστών»

Σταδιακή επανεκκίνηση λειτουργιών με συμμετοχή των πιστών αναμένει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς οι ναοί ενδέχεται να ανοίξουν σύντομα τις πύλες τους για την επίσκεψη των λαϊκών. Αυτό το διάστημα γίνονται οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τις τοπικές αρχές, είπε ο πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου  Μόσχας, πρωθιερέας Μαξίμ Κοζλώφ.

«Όπως μας ενημερώνουν οι ιατροί και οι πολιτικές αρχές, αρχίζουμε σταδιακά να βγαίνουμε από την επιδημία και η ζωή αρχίζει να αποκαθίσταται. Συν τοις άλλοις, αρχίζει να αποκαθίσταται σταδιακά και η λειτουργική ζωή», είπε.
Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο Πατριάρχης Μόσχας την προηγούμενη μέρα προεξήρχε στην τηλε-σύσκεψη με τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για θέματα κορωνοϊού και στο πλαίσιο της σύσκεψης προγραμματίστηκαν διαπραγματεύσεις με τις τοπικές αρχές σχετικά με το άνοιγμα των ναών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων