12/10/2022 12/10/2022 Στο κανονικό πρόγραμμα των καθηκόντων του επανήλθε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος μετά από διενέργεια αρνητικού τεστ κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό χθες, 11 Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα. «Μετά την ανάρρωση και τη λήψη αρνητικού...
12 Οκτωβρίου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 17:57

Ανάρρωσε ο Πατριάρχης Μόσχας από τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Ανάρρωσε ο Πατριάρχης Μόσχας από τον κορωνοϊό

Στο κανονικό πρόγραμμα των καθηκόντων του επανήλθε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος μετά από διενέργεια αρνητικού τεστ κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό χθες, 11 Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα.

«Μετά την ανάρρωση και τη λήψη αρνητικού αποτελέσματος τεστ COVID, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα εργασίας του. Ο Προκαθήμενος ευχαριστεί τους πιστούς για τις ένθερμες προσευχές τους κατά τις ημέρες της ασθένειας του», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Μακαριώτατος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναντήσεων και ταξιδιών.

Ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων