23/10/2019 23/10/2019 Ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του ένα νέο ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των  πρωτοβουλιών της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την αντιμετώπιση των αμβλώσεων. Το τηλεοπτικό κανάλι Spas και η φιλανθρωπική οργάνωση Direct Line of Life με τις ευλογίες του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας ξεκίνησαν αυτή την εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή, στην οποία ένας...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 8:30

 «Ανοικτή γραμμή» για τη στήριξη των μητέρων

Διαδώστε:
 «Ανοικτή γραμμή» για τη στήριξη των μητέρων

Ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του ένα νέο ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο των  πρωτοβουλιών της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την αντιμετώπιση των αμβλώσεων.

Το τηλεοπτικό κανάλι Spas και η φιλανθρωπική οργάνωση Direct Line of Life με τις ευλογίες του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας ξεκίνησαν αυτή την εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή, στην οποία ένας ψυχολόγος, ένας ιερέας κι ένας δικηγόρος θα λαμβάνουν κλήσεις από έγκυες γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο και θα βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων του, προκειμένου να μην προχωρήσουν σε άμβλωση.

“Σήμερα, στο πλαίσιο της δημογραφικής κρίσης, το θέμα της προστασίας των παιδιών καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικό. Και πρέπει να χρησιμοποιούμε όλες τις πιθανές μεθόδους για να σώσουμε τις ζωές των αγέννητων παιδιών », λέει η Μαρία Σουντενίκινα, επικεφαλής του τμήματος προστασίας της μητρότητας του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος: «- Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί όχι μόνο στην προστασία της ζωής του παιδιού αλλά και στην προστασία της μητέρας του. Ελπίζουμε πολύ να βοηθήσουμε τις μελλοντικές μητέρες να λάβουν τη σωστή απόφαση υπέρ της ζωής του παιδιού ».

Στην πρωτοβουλία αυτή μετέχουν κέντρα προστασίας της μητρότητας της ρωσικής εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων