10/09/2020 10/09/2020 Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πατριαρχικού Εξάρχου της Νοτιοανατολικής Ασίας Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας Σεργίου και του Υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης κ. Βιβιβάν Μπαλακρισνάν πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών συζητήθηκαν θέματα οικοδομήσεως Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου και Ναού της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στη Σιγκαπούρη. Επίσης εθίγησαν και θέματα της συνεργασίας...
10 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2020 - 11:33

Ανθίζει η Ορθοδοξία στη Σιγκαπούρη

Διαδώστε:
Ανθίζει η Ορθοδοξία στη Σιγκαπούρη

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πατριαρχικού Εξάρχου της Νοτιοανατολικής Ασίας Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και Νοτιοανατολικής Ασίας Σεργίου και του Υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης κ. Βιβιβάν Μπαλακρισνάν πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών συζητήθηκαν θέματα οικοδομήσεως Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου και Ναού της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στη Σιγκαπούρη. Επίσης εθίγησαν και θέματα της συνεργασίας Ρωσίας-Σιγκαπούρης στο θρησκευτικό τομέα. Ο θεμέλιος λίθος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου στη Σιγκαπούρη τέθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2018 παρουσίᾳ του Προέδρου της Ρωσίας Β. Πούτιν και του Προέδρου της Σιγκαπούρης κ. Χαλίμα Γιακόμπ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων