23/09/2019 23/09/2019 Στην ετήσια συνάντηση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία συμμετείχε αντιπροσωπεία του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, συζητήθηκε η αναγκαιότητα για την λήψη μέτρων από πλευράς κυβερνήσεως σε ό,τι αγορά τη θρησκευτική ελευθερία, την πρόληψη των εγκλημάτων μίσους, την...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 8:01

Αντιπροσωπεία του ΤΕΕΣ στην συνάντηση του ΟΑΣΕ

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του ΤΕΕΣ στην συνάντηση του ΟΑΣΕ

Στην ετήσια συνάντηση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία συμμετείχε αντιπροσωπεία του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, συζητήθηκε η αναγκαιότητα για την λήψη μέτρων από πλευράς κυβερνήσεως σε ό,τι αγορά τη θρησκευτική ελευθερία, την πρόληψη των εγκλημάτων μίσους, την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας.
Κεντρικό θέμα ήταν τα “Θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας σκέψης, συνείδησης, θρησκείας και πεποιθήσεων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων