07/09/2021 07/09/2021 Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στους Ρώσους αθλητές, που συμμετείχαν στους 16ους Παραολυμπιακούς Θερινούς Αγώνες στο Τόκιο, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος είπε: Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Σας χαιρετώ από καρδιάς και σας συγχαίρω για τα εξαιρετικά σας αποτελέσματα στους 16ους Παραολυμπιακούς Θερινούς Αγώνες στο Τόκιο. Επιδεικνύοντας την αθλητική σας επιδεξιότητα/ικανότητα...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 13:12

O Πατριάρχης Μόσχας στους Ρώσους Παραολυμπιονίκες

Διαδώστε:
O Πατριάρχης Μόσχας στους Ρώσους Παραολυμπιονίκες

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στους Ρώσους αθλητές, που συμμετείχαν στους 16ους Παραολυμπιακούς Θερινούς Αγώνες στο Τόκιο, απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος είπε:

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές!

Σας χαιρετώ από καρδιάς και σας συγχαίρω για τα εξαιρετικά σας αποτελέσματα στους 16ους Παραολυμπιακούς Θερινούς Αγώνες στο Τόκιο.

Επιδεικνύοντας την αθλητική σας επιδεξιότητα/ικανότητα και δείχνοντας υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, εκπροσωπήσατε τη χώρα μας με τιμή και συνεχίσατε τιμητικά τις παραδόσεις του ρωσικού Παραολυμπιακού κινήματος.

Τα νέα παγκόσμια ρεκόρ που κάνατε, καθώς και τα μετάλλια που λάβατε χάρη στη σκληρή δουλειά και τη μεγάλη υπομονή, τη δύναμη του μυαλού και της θέλησης, είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι οι σωματικές ασθένειες δεν περιορίζουν τις δυνατότητες ενός ατόμου να προσπαθεί για τη νίκη και, κυρίως, τη νίκη πάνω στον εαυτό του. Και ο καθένας από εσάς έχει αποδείξει ότι ένα άτομο είναι σε θέση να ξεπεράσει φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια. Γνωρίζω ότι πολλοί αθλητές είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι και η πίστη είναι αυτή που ενισχύει τη θέλησή τους για νίκη.

Είμαι πεπεισμένος ότι το παράδειγμά σας εμπνέει, επίσης, εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις ζωής, βοηθώντας τους να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και να μην απελπίζονται.

Χαίρομαι για τις επιτυχίες σας, δέομαι για την ευλογία του Θεού σε εσάς, στις οικογένειές σας, στους προπονητές και τους μέντορές σας.

Εκμεταλλευόμενος αυτήν την ευκαιρία, θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων από την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τη Μολδαβία και τις άλλες αδελφικές μας χώρες.

Είθε ο Γενναιόδωρος Κύριος να ενισχύσει την ψυχική και σωματική σας δύναμη, δίνοντας τη βοήθειά Του σε όλα τα περαιτέρω μονοπάτια της ζωής σας.

+ Κύριλλος, Πατριάρχης Μόσχας

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων