04/02/2020 04/02/2020 Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες και οι πρωτοβουλίες της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, στον αγώνα κατά των αμβλώσεων και στήριξης της μητρότητας. Πλέον, στη Ρωσία, ο αριθμός των ατόμων που θεωρούν ότι η άμβλωση είναι ένα αρνητικό και ηθικά απαράδεκτο φαινόμενο αυξάνεται. Αυτό αναφέρθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δημοτικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας,...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 8:13

Αποδίδουν οι πρωτοβουλίες στήριξης της μητρότητας

Διαδώστε:
Αποδίδουν οι πρωτοβουλίες στήριξης της μητρότητας

Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες και οι πρωτοβουλίες της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, στον αγώνα κατά των αμβλώσεων και στήριξης της μητρότητας.
Πλέον, στη Ρωσία, ο αριθμός των ατόμων που θεωρούν ότι η άμβλωση είναι ένα αρνητικό και ηθικά απαράδεκτο φαινόμενο αυξάνεται. Αυτό αναφέρθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δημοτικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας της Σαμάρα.
Στην εν λόγω περιφέρεια, το 2019, περίπου 1000 έγκυες γυναίκες αποφάσισαν να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη τους, ποσοστό 18,6% από εκείνες που αρχικά σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε έκτρωση.
Στην συνάντηση τονίστηκε η μεγάλη σημασία που έχει για αυτές τις γυναίκες η συμβουλευτική πριν προχωρήσουν στη διακοπή της κύησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων