15/12/2019 15/12/2019 Η 27η τελετή απονομής των βραβείων του Ιδρύματος του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου με τίτλο “Για την πίστη και την αφοσίωση”, πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο. Μεταξύ των όσων βραβεύτηκαν ήταν και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Βαλαάμ, Επίσκοπος Παγκράτιος, καθώς και διάφορα στελέχη και κληρικοί. Χαιρετισμό στην...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 12:45

Απονομή Βραβείων του Ιδρύματος Άγιος Ανδρέας στο Κρεμλίνο

Διαδώστε:
Απονομή Βραβείων του Ιδρύματος Άγιος Ανδρέας στο Κρεμλίνο

Η 27η τελετή απονομής των βραβείων του Ιδρύματος του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου με τίτλο “Για την πίστη και την αφοσίωση”, πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο.

Μεταξύ των όσων βραβεύτηκαν ήταν και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Βαλαάμ, Επίσκοπος Παγκράτιος, καθώς και διάφορα στελέχη και κληρικοί.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αξία αυτών των βραβείων, προτρέποντας τους  διακριθέντες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις δραστηριότητες τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων