30/10/2020 30/10/2020 Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκόιντα ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του τύπου ότι ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος έχει αρνητικό τεστ του κορωνοϊού επομένως τελείωσε και η περίοδος καραντίνας του, είναι καλά στην υγεία του και συνεχίζει να εργάζεται, τηρώντας...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 10:51

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκόιντα ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του τύπου ότι ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος έχει αρνητικό τεστ του κορωνοϊού επομένως τελείωσε και η περίοδος καραντίνας του, είναι καλά στην υγεία του και συνεχίζει να εργάζεται, τηρώντας τις οδηγίες των γιατρών. Επίσης ο Λεγκόιντα υπογράμμισε ότι και σε καραντίνα ο Προκαθήμενος δεν σταμάτησε το έργο του, έστω και εξ αποστάσεως.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας υπογράμμισε ότι τα υγειονομικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στη Ρωσία, δεν επηρέασαν την λειτουργία της Ρωσικής Εκκλησίας, όλοι οι ιερείς χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες διαδικτύου και επισήμανε ότι και σε έξαρση της πανδημίας την άνοιξη η Εκκλησία συνέχιζε να λειτουργεί, υπήρξαν μόνο μέτρα για αριθμό των πιστών στους ναούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων