27/07/2019 28/07/2019 Την Ημέρα του Εκχριστιανισμού των Ρως ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος θα τελέσει δέηση.  Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου (σ.σ. Κυριακή), την Ημέρα δηλαδή του Εκχριστιανισμού των Ρως, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών θα τελέσει δέηση στον πατριαρχικό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο. Μετά την λήξη της δέησης...
27 Ιουλίου, 2019 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2019 - 16:58

Δέηση από τον Πατριάρχη Μόσχας για τον Εκχριστιανισμό των Ρως

Διαδώστε:
Δέηση από τον Πατριάρχη Μόσχας για τον Εκχριστιανισμό των Ρως

Την Ημέρα του Εκχριστιανισμού των Ρως ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος θα τελέσει δέηση.  Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου (σ.σ. Κυριακή), την Ημέρα δηλαδή του Εκχριστιανισμού των Ρως, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών θα τελέσει δέηση στον πατριαρχικό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο.

Μετά την λήξη της δέησης θα γίνει λιτανεία πρωτοστατούντος του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και δέηση στο μνημείο του Αγίου Ισάξιου Δούκα Βλαδίμηρου που βρίσκεται κοντά στην είσοδο στο Κρεμλίνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων