12/06/2020 12/06/2020 Στο Μετόχι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Γιάφφα έγινε δεξίωση λόγω των εορτασμών της Ημέρας της Ρωσίας. Την παραμονή της Ημέρας της Ρωσίας που είναι εθνική εορτή, με την πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ρωσίας στο Ισραήλ και με την ευλογία του προϊσταμένου της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ, Πανοσολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αλεξάνδρου (Ελίσοφ) στο Μετόχι...
12 Ιουνίου, 2020 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 18:46

Δεξίωση στο Ισραήλ για την Ημέρα της Ρωσίας

Διαδώστε:
Δεξίωση στο Ισραήλ για την Ημέρα της Ρωσίας

Στο Μετόχι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Γιάφφα έγινε δεξίωση λόγω των εορτασμών της Ημέρας της Ρωσίας.

Την παραμονή της Ημέρας της Ρωσίας που είναι εθνική εορτή, με την πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ρωσίας στο Ισραήλ και με την ευλογία του προϊσταμένου της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ, Πανοσολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αλεξάνδρου (Ελίσοφ) στο Μετόχι της Ρωσικής Εκκλησίας στην Γιάφφα πραγματοποιήθηκε η εορτινή δεξίωση λόγω της Ημέρας της Ρωσίας.

Στη δεξίωση παρέστη και ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ Θεόφιλος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και τους συνεχάρη για την εθνική εορτή της χώρας τους. Έπειτα ο Πατριάρχης ξεναγήθηκε στους χώρους του Μετοχίου και του χάρισαν ένα ξυλόγλυπτο σταυρό για ανάμνηση της επίσκεψης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων