14/05/2020 14/05/2020 Διαδικτυακή συνάντηση για ενίσχυση της συνεργασίας με εφήβους πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του προέδρου του Συνοδικό Τμήματος Νεολαίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Επισκόπου Ίστρας, κ. Σεραφείμ Η συνάντηση συντονίστηκε από τον π. Αλεξέι Σολοβγιόφ, αναπληρωτή πρόεδρο του συνοδικού τμήματος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το ζήτημα της δημιουργίας μιας ενιαίας διαδικτυακής πλατφόρμας για εφήβους με...
14 Μαΐου, 2020 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 8:15

Διαδικτυακή πλατφόρμα νέων από το Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Διαδικτυακή πλατφόρμα νέων από το Πατρ. Μόσχας

Διαδικτυακή συνάντηση για ενίσχυση της συνεργασίας με εφήβους πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του προέδρου του Συνοδικό Τμήματος Νεολαίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Επισκόπου Ίστρας, κ. Σεραφείμ
Η συνάντηση συντονίστηκε από τον π. Αλεξέι Σολοβγιόφ, αναπληρωτή πρόεδρο του συνοδικού τμήματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το ζήτημα της δημιουργίας μιας ενιαίας διαδικτυακής πλατφόρμας για εφήβους με δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας, όπου τα παιδιά θα μπορούσαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, να μοιραστούν απόψεις για θέματα που τους απασχολούν, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, να δουν ανακοινώσεις εκδηλώσεων και να λάβουν την υποστήριξη επαγγελματιών.
Θεωρείται ότι μια τέτοια πλατφόρμα όχι μόνο μπορεί να ενώσει τους εφήβους με την εκκλησία, αλλά και να συμβάλει στην ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων