03/01/2020 03/01/2020 Στο ναό της Γέννησης της Θεοτόκου στην πόλη Βέρχνι Ουφαλέι στα Ουράλια πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός διαγωνισμός κωδωνοκρουσιών από τους σπουδαστές της σχολής ‘Ήχοι της Καμπάνας”. Οι νέοι κωδωνοκρούστες συμμετείχαν στην τέταρτη δράση «Θαύμα Χριστουγέννων» που διεξάγεται τις παραμονές των Χριστουγέννων. Στόχος του διαγωνισμού είναι η παροχή στήριξης σε παιδιά από πολύτεκνες και ευάλωτες οικογένειες που βρίσκονται...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 11:49

Διαγωνισμός κωδωνοκρουσιών στα Ουράλια (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Διαγωνισμός κωδωνοκρουσιών στα Ουράλια (ΦΩΤΟ)

Στο ναό της Γέννησης της Θεοτόκου στην πόλη Βέρχνι Ουφαλέι στα Ουράλια πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός διαγωνισμός κωδωνοκρουσιών από τους σπουδαστές της σχολής ‘Ήχοι της Καμπάνας”.

Οι νέοι κωδωνοκρούστες συμμετείχαν στην τέταρτη δράση «Θαύμα Χριστουγέννων» που διεξάγεται τις παραμονές των Χριστουγέννων. Στόχος του διαγωνισμού είναι η παροχή στήριξης σε παιδιά από πολύτεκνες και ευάλωτες οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του ναού της Γέννησης της Θεοτόκου, πρωθιερέας Αλέξανδρος Γκοροντίνσκι συνεχάρη τους κωδωνοκρούστες με την ολοκλήρωση του τριμηνιαίου προγράμματος στη σχολή και απένειμε διπλώματα.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά την φιλανθρωπική συναυλία, θα δαπανηθούν στην αγορά γλυκισμάτων και δώρων σε παιδιά από ευάλωτες και πολύτεκνες οικογένειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων