19/05/2019 19/05/2019 Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, τέλεσε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως της Θεοτόκου στη περιοχή Ταράσοβο του Μινσκ. Η Δοξολογία τελέστηκε με αφορμή την πολυετή συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων της Λευκορωσίας με την τοπική Εκκλησία. Κταά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του...
19 Μαΐου, 2019 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 9:16

Δοξολογία στο Μινσκ για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαδώστε:
Δοξολογία στο Μινσκ για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, τέλεσε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως της Θεοτόκου στη περιοχή Ταράσοβο του Μινσκ. Η Δοξολογία τελέστηκε με αφορμή την πολυετή συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων της Λευκορωσίας με την τοπική Εκκλησία. Κταά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο Μητροπολίτης κ. Παύλος τόνισε την ιδιαίτερη σχέση του στρατεύματος με την Εκκλησία και εξήρε το έργο των λευκορωσικών ενόπλων δυνάμεων. Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων, ενώ κατά τη δεξίωση που παρατέθηκε υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων