24/04/2020 24/04/2020 Ένας γνωστός Ρώσος επιχειρηματίας, ο Κωνσταντίν Μαλοφέγιεφ, θα δωρίσει σε κάθε ιερέα που έχει ανάγκη, το ποσό των 15.000 ρουβλίων (περίπου 200 ευρώ). Ο φιλάνθρωπος, αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνέλευσης, Μαλοφέγιεφ, κάλεσε το λαό να βοηθήσει τους ορθόδοξους ιερείς ώστε να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες της καραντίνας και δήλωσε ότι θα συμμετέχει και ο...
24 Απριλίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 11:17

Δωρεά στους ορθόδοξους ιερείς της Ρωσίας

Διαδώστε:
Δωρεά στους ορθόδοξους ιερείς της Ρωσίας

Ένας γνωστός Ρώσος επιχειρηματίας, ο Κωνσταντίν Μαλοφέγιεφ, θα δωρίσει σε κάθε ιερέα που έχει ανάγκη, το ποσό των 15.000 ρουβλίων (περίπου 200 ευρώ). Ο φιλάνθρωπος, αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνέλευσης, Μαλοφέγιεφ, κάλεσε το λαό να βοηθήσει τους ορθόδοξους ιερείς ώστε να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες της καραντίνας και δήλωσε ότι θα συμμετέχει και ο ίδιος προσωπικά.

“Πολλοί ιερείς αναγκαστικά στερήθηκαν της επικοινωνίας με το ποίμνιό τους και στερήθηκαν της δυνατότητας να εορτάσουν αξιόλογα τις ημέρες της Λαμπρής με τις οικογένειές τους, ενώ πολλοί βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Για το λόγο αυτό καλώ όλους τους ιερείς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που έχουν ανάγκη, να μου στείλουν μια επιστολή. Θα τους κάνω έμβασμα το ποσό των 15 χιλ. ρουβλίων”, δήλωσε ο Μαλοφέγιεφ την Πέμπτη.

Ο Μαλοφέγιεφ επίσης κάλεσε τους πλούσιους και τους άρχοντες του κόσμου να θυμηθούν την διδαχή “μακάριοι οἱ ἐλεήμονες, ὅτι αὐτοὶ ἐλεηθήσονται” και να συνδράμουν και αυτοί για τους ιερείς και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων