10/12/2020 10/12/2020 Άρχισε και φέτος για δέκατη συνεχή χρονιά, η εκστρατεία “Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα”, που διοργανώνει η Ορθόδοξη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ρωσίας “Mercy”, με τις ευλογίες του Πατριαρχείου Μόσχας. Κάθε χρόνο, παραμονές των Χριστουγέννω, η οργάνωση “Mercy” συλλέγει δώρα για μοναχικούς ηλικιωμένους και άτομα με χαμηλό εισόδημα, μεγάλες οικογένειες και μονογονεϊκές οικογένειες, ασθενείς σε νοσοκομεία...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 8:48

“Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα”

Διαδώστε:
“Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα”

Άρχισε και φέτος για δέκατη συνεχή χρονιά, η εκστρατεία “Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα”, που διοργανώνει η Ορθόδοξη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ρωσίας “Mercy”, με τις ευλογίες του Πατριαρχείου Μόσχας.
Κάθε χρόνο, παραμονές των Χριστουγέννω, η οργάνωση “Mercy” συλλέγει δώρα για μοναχικούς ηλικιωμένους και άτομα με χαμηλό εισόδημα, μεγάλες οικογένειες και μονογονεϊκές οικογένειες, ασθενείς σε νοσοκομεία και άστεγους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της δράσης έχουν αναρτήσει μια λίστα με τα “δώρα” τα οποία χρειάζονται οι άνθρωποι αυτοί καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες, αλλά και συγκεκριμένες
Η δράση “Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα” θα διαρκέσει έως και τις 6 Ιανουαρίου, και τις μέρες των Χριστουγέννων εθελοντές και συντονιστές της “Mercy” θα μοιράσουν τα δώρα .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων