29/11/2019 29/11/2019 Ο συντονισμός και η ανάληψη δράσεων αναφορικά με αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των αστέγων στην Ρωσία, απασχόλησε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ο επικεφαλής του τμήματος, Επίσκοπος Παντελεήμων συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Γεβγένι Στροτζάκ, και τον ομοσπονδιακό επιθεωρητή για τη Μόσχα, Βίκτορ Κόστιν, στο...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 12:14

Δράση για τους αστέγους από την Εκκλησία της Ρωσίας

Διαδώστε:
Δράση για τους αστέγους από την Εκκλησία της Ρωσίας

Ο συντονισμός και η ανάληψη δράσεων αναφορικά με αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των αστέγων στην Ρωσία, απασχόλησε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Ο επικεφαλής του τμήματος, Επίσκοπος Παντελεήμων συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Γεβγένι Στροτζάκ, και τον ομοσπονδιακό επιθεωρητή για τη Μόσχα, Βίκτορ Κόστιν, στο Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η αποκατάσταση των αστέγων, η συνεργασία με την κοινωνία και η οργάνωση βοήθειας προς τους άστεγους.

“Το Τμήμα μας επιβλέπει όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε άλλες χώρες. Η κοινωνική εργασία είναι προτεραιότητα για μας και προσπαθούμε να την κάνουμε επαγγελματικά “, δήλωσε ο επίσκοπος Παντελεήμονας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης μέτρα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και η πρόληψη των αμβλώσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων