27/03/2020 27/03/2020 Δημοσιεύτηκε για έβδομη διαδοχική χρονιά το “Εγχειρίδιο για Αστέγους” από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Το εγχειρίδιο αυτό περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πού μπορούν να φάνε, να πλυθούν, να προμηθεύονται είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό, αλλά και σε ποια σημεία θα έχουν πρόσβαση σε ιατρική και κοινωνική βοήθεια. “Κατά την περίοδο εξάπλωσης του...
27 Μαρτίου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 13:48

Τι γίνεται με τους άστεγους

Διαδώστε:
Τι γίνεται με τους άστεγους

Δημοσιεύτηκε για έβδομη διαδοχική χρονιά το “Εγχειρίδιο για Αστέγους” από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.
Το εγχειρίδιο αυτό περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πού μπορούν να φάνε, να πλυθούν, να προμηθεύονται είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό, αλλά και σε ποια σημεία θα έχουν πρόσβαση σε ιατρική και κοινωνική βοήθεια.


“Κατά την περίοδο εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι άστεγοι είναι πολύ ευάλωτοι στο να προσβληθούν. Έχουμε εκδώσει 15 χιλιάδες αντίτυπα του Καταλόγου και αναμένεται να τα διανείμουμε” δήλωσε ο Ilya Kuskov , εκ του συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, υπεύθυνος για την κυκλοφορία του εντύπου.
“Οι άστεγοι δεν έχουν τηλέφωνα, ούτε πρόσβαση στο διαδίκτυο επομένως ο κατάλογός μας θα είναι πολύ χρήσιμος”
Η διανομή των νέων καταλόγων ξεκίνησε σήμερα σε τρία διαφορετικά σημεία στη Μόσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων