04/08/2020 04/08/2020 Προστατευτικό εξοπλισμό προκειμένου περισσότεροι ιερείς να μπορούν να έρχονται σε επαφή με ασθενείς που πάσχουν από τον νέο κορωνοϊό, δώρισε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στις κατά τόπους επισκοπές. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείο Μόσχας, το υγειονομικό αυτό υλικό που απαρτίζεται από ειδικές στολές και μάσκες δόθηκε στο πλαίσιο της...
04 Αυγούστου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 8:10

Ειδικές στολές για Ιερείς που επισκέπτονται ασθενείς

Διαδώστε:
Ειδικές στολές για Ιερείς που επισκέπτονται ασθενείς

Προστατευτικό εξοπλισμό προκειμένου περισσότεροι ιερείς να μπορούν να έρχονται σε επαφή με ασθενείς που πάσχουν από τον νέο κορωνοϊό, δώρισε η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στις κατά τόπους επισκοπές.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείο Μόσχας, το υγειονομικό αυτό υλικό που απαρτίζεται από ειδικές στολές και μάσκες δόθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας αμοιβαίας βοήθειας της Ρωσίας # We areTogether.

“Δέκα χιλιάδες στολές δωρίστηκαν σε υπαλλήλους των επισκοπικών κοινωνικών τμημάτων, εθελοντές εκκλησιών και νοσοκόμες που συνεχίζουν να βοηθούν άτομα που έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση

Επιπλέον, 550 πλήρη υγειονομικά πακέτα έχουν σταλεί σε 28 επισκοπές από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας, τα οποία προορίζονται για ιερείς που επισκέπτονται ασθενείς με κορωνοϊό στο σπίτι και σε νοσοκομεία για να εκτελέσουν Εκκλησιαστικά Μυστήρια”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων