31/07/2019 31/07/2019 Επιμνημόσυνη δέηση για τους Ρώσους ναυτικούς που έχασαν την ζωή τους το 1917 στο Στενό του Βοσπόρου, τελέστηκε στην κατοικία του Γενικού Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη από τον ιερέα Γ. Σεργκέγιεφ, εφημέριο του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο πατήρ Γεώργιος στο λόγο του τόνισε την σημασία της εκπλήρωσης του στρατιωτικού καθήκοντος...
31 Ιουλίου, 2019 - 8:03

Εις μνήμην των Ρώσων ναυτικών που χάθηκαν στον Βόσπορο

Διαδώστε:
Εις μνήμην των Ρώσων ναυτικών που χάθηκαν στον Βόσπορο

Επιμνημόσυνη δέηση για τους Ρώσους ναυτικούς που έχασαν την ζωή τους το 1917 στο Στενό του Βοσπόρου, τελέστηκε στην κατοικία του Γενικού Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη από τον ιερέα Γ. Σεργκέγιεφ, εφημέριο του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο πατήρ Γεώργιος στο λόγο του τόνισε την σημασία της εκπλήρωσης του στρατιωτικού καθήκοντος και ευχήθηκε στους ναυτικούς να έχουν τη βοήθεια του Κυρίου στον αγώνα τους για την προστασία της πατρίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων