10/03/2019 10/03/2019 Στις 7 Μαρτίου στην Πνευματική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιήθηκε, η ετήσια αποκριάτικη συναυλία, στην οποία παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρόπουλης και Λάντογκα κ. Βαρσανούφιος, ο πρύτανης της Ακαδημίας επίσκοπος Πετερχόφ κ. Σεραφείμ, κληρικοί, φοιτητές και καλεσμένοι. Ο Μητροπολίτης Βαρσανούφιος ευχήθηκε σε όλους για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής  και η καθημερινότητα τους...
10 Μαρτίου, 2019 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2019 - 11:27

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη

Στις 7 Μαρτίου στην Πνευματική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιήθηκε, η ετήσια αποκριάτικη συναυλία, στην οποία παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρόπουλης και Λάντογκα κ. Βαρσανούφιος, ο πρύτανης της Ακαδημίας επίσκοπος Πετερχόφ κ. Σεραφείμ, κληρικοί, φοιτητές και καλεσμένοι. Ο Μητροπολίτης Βαρσανούφιος ευχήθηκε σε όλους για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής  και η καθημερινότητα τους να είναι γεμάτη από προσευχή και κατάνυξη.
Η συναυλία ξεκίνησε με αποκριάτικες παραδόσεις στην τσαρική Ρωσία, έπειτα οι φοιτητές ανέβασαν ένα θεατρικό έργο, αφιερωμένο στην παράδοση.
Στο τέλος ο επικεφαλής της Μητρόπολης της Αγίας Πετρούπολης ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι η χριστιανική πίστη καλείται να γεμίσει την καρδιά του ανθρώπου με χαρά. “Ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία της χαράς, και αρχίζοντας την Σαρακοστή, βαδίζουμε προς τον Χριστό που ανεστήθη και είναι χαρά για όλο τον κόσμο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων