08/10/2020 08/10/2020 Καθώς επιδεινώνεται η επιδημιολογική κατάσταση στη Μόσχα, η Ορθόδοξη Φιλανθρωπική υπηρεσία “Mercy” απευθύνει εκ νέου έκκληση για εθελοντές που θα στηρίξουν το έργο της. Οι εθελοντές του “Mercy” βοηθούν παιδιά με αναπηρίες, μεγάλες οικογένειες, μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση και υποχρεωτική...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 8:36

Έκκληση για εθελοντές από την Εκκλησία της Ρωσίας

Διαδώστε:
Έκκληση για εθελοντές από την Εκκλησία της Ρωσίας

Καθώς επιδεινώνεται η επιδημιολογική κατάσταση στη Μόσχα, η Ορθόδοξη Φιλανθρωπική υπηρεσία “Mercy” απευθύνει εκ νέου έκκληση για εθελοντές που θα στηρίξουν το έργο της.

Οι εθελοντές του “Mercy” βοηθούν παιδιά με αναπηρίες, μεγάλες οικογένειες, μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση και υποχρεωτική ενημέρωση στα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας πριν αναλάβουν καθήκοντα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οργανώθηκε ένα κεντρικό τμήμα εκκλησιαστικής βοήθειας, που είχε ως βάση την Ορθόδοξη Υπηρεσία «Mercy» και το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας.
Η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας λαμβάνει περισσότερες από 1.500 κλήσεις την εβδομάδα.
Ο αριθμός των αστέγων που έρχονται καθημερινά για βοήθεια στο «υπόστεγο σωτηρίας» έχει τριπλασιαστεί. .
Το κέντρο κρίσης «Σπίτι για τη μαμά» της υπηρεσίας «Mercy» βοηθά όχι μόνο τις γυναίκες και τα παιδιά σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά επίσης υποστηρίζει μεγάλες και άπορες οικογένειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων