04/01/2021 04/01/2021 Με την ευλογία του προέδρου του Συνοδικού Τμήματος Νεότητος, του Πατριαρχείο Μόσχας, Επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ , δημιουργήθηκε ένας ορθόδοξος εκπαιδευτικός ιστότοπος με τίτλο «Εκκλησία για εφήβους». Ο ιστότοπος αυτός περιλαμβάνει εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και διαδραστικό περιεχόμενο, το οποίο θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, bloggers, καθώς και εφήβων. Ο ιστότοπος περιέχει όλες τις δημοφιλείς...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 8:11

“Εκκλησία για Εφήβους” από το Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
“Εκκλησία για Εφήβους” από το Πατρ. Μόσχας

Με την ευλογία του προέδρου του Συνοδικού Τμήματος Νεότητος, του Πατριαρχείο Μόσχας, Επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ , δημιουργήθηκε ένας ορθόδοξος εκπαιδευτικός ιστότοπος με τίτλο «Εκκλησία για εφήβους».

Ο ιστότοπος αυτός περιλαμβάνει εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και διαδραστικό περιεχόμενο, το οποίο θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, bloggers, καθώς και εφήβων.
Ο ιστότοπος περιέχει όλες τις δημοφιλείς μορφές περιεχομένου: άρθρα, βίντεο, δημοσκοπήσεις, podcast και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να δείτε τη δοκιμαστική έκδοση της ιστοσελίδας στον σύνδεσμο: https://prav-mol.ru .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων