20/06/2023 20/06/2023 Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί και τη Ρωσική Ομοσπονδία. Πολιτικοί και εκκλησιαστικοί φορείς του Καλλίνιγκραντ έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον των αμβλώσεων με στόχο την αύξηση των γεννήσεων. Αυτή την περίοδο υλοποιείται τηλεφωνική δημοσκόπηση για την καταγραφή της κοινής γνώμης σε όλη τη Ρωσική Επικράτεια προκειμένου να καταγραφεί η στάση των πολιτών απέναντι...
20 Ιουνίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 18:21

Εκκλησία και πολιτικοί φορείς του Καλλίνιγκραντ ξεκινούν εκστρατεία εναντίον των αμβλώσεων

Διαδώστε:
Εκκλησία και πολιτικοί φορείς του Καλλίνιγκραντ ξεκινούν εκστρατεία εναντίον των αμβλώσεων

Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί και τη Ρωσική Ομοσπονδία. Πολιτικοί και εκκλησιαστικοί φορείς του Καλλίνιγκραντ έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον των αμβλώσεων με στόχο την αύξηση των γεννήσεων.

Αυτή την περίοδο υλοποιείται τηλεφωνική δημοσκόπηση για την καταγραφή της κοινής γνώμης σε όλη τη Ρωσική Επικράτεια προκειμένου να καταγραφεί η στάση των πολιτών απέναντι στις αμβλώσεις.

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας θα συνοψιστούν στις 8 Ιουλίου 2023, κατά την Πανρωσική Ημέρα Οικογένειας, Αγάπης και Πίστης. Στόχος είναι να αποσταλούν τα αποτελέσματα της έρευνας, στην κεντρική διοίκηση της Ρωσίας μαζί με αίτημα να ξεκινήσουν εκτενείς αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία για τον περιορισμό / την απαγόρευση των αμβλώσεων και την παροχή της απαραίτητης βοήθειας σε έγκυες γυναίκες προκειμένου να αυξηθεί ο ρυθμός γεννήσεων.

Η απόφαση να ξεκινήσει η τηλεφωνική δημοσκόπηση ελήφθη κατά τη διάρκεια στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο Καλίνινγκραντ στις 9 Ιουνίου με θέμα την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Καλλίνιγκραντ.

Πηγή: patriarchia.ru

Φωτογραφία αρχείου: pexels

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων