12/02/2019 12/02/2019 Τη λύπη του για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε από μαθητή σε σχολείο στην περιοχή Stolbtsy του Μινσκ της Λευκορωσίας, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Μινσκ Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος Πάσης Λευκορωσίας. Μαθητής λυκείου ο οποίος συνελήφθη πραγματοποίησε επίθεση στο σχολείο να βρουν τραγικό θάνατο ένας καθηγητής και ένας μαθητής. «Με μια αίσθηση βαθιάς θλίψης και πόνο, έμαθα...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2019 - 11:49

Εκκλησία Λευκορωσίας: Συλλυπητήρια για τη σχολική τραγωδία

Διαδώστε:
Εκκλησία Λευκορωσίας: Συλλυπητήρια για τη σχολική τραγωδία

Τη λύπη του για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε από μαθητή σε σχολείο στην περιοχή Stolbtsy του Μινσκ της Λευκορωσίας, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Μινσκ Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος Πάσης Λευκορωσίας.

Μαθητής λυκείου ο οποίος συνελήφθη πραγματοποίησε επίθεση στο σχολείο να βρουν τραγικό θάνατο ένας καθηγητής και ένας μαθητής.

«Με μια αίσθηση βαθιάς θλίψης και πόνο, έμαθα για την τραγωδία που έλαβε χώρα στο γυμνάσιο, όπου ένας δάσκαλος και ένας από τους μαθητές πέθαναν ως αποτέλεσμα μιας επίθεσης από έναν εισβολέα και δύο τραυματίστηκαν. Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τα λόγια υποστήριξης προς τις οικογένειες και τους φίλους των νεκρών και των τραυματιών» αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων