23/08/2019 23/08/2019 Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τη Διατήρηση και Αποκατάσταση Πολιτιστικών Ιδιοκτησιών (ICCROM) στη Ρωσία με βάση το Μουσείο Κίζι. Το Μουσείο Κίζι  είναι ένα από τα Μεγαλύτερα Υπαίθρια Μουσεία στη Ρωσία, μοναδικό στο είδος του και αποτελεί σημαντικό μέρος της Ρωσικής Πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι, επίσης, μνημείο Παγκόσμιας...
23 Αυγούστου, 2019 - 10:33

Εκπαίδευση στην “ξύλινη αρχιτεκτονική” στην Ρωσία

Διαδώστε:
Εκπαίδευση στην “ξύλινη αρχιτεκτονική” στην Ρωσία

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τη Διατήρηση και Αποκατάσταση Πολιτιστικών Ιδιοκτησιών (ICCROM) στη Ρωσία με βάση το Μουσείο Κίζι.

Το Μουσείο Κίζι  είναι ένα από τα Μεγαλύτερα Υπαίθρια Μουσεία στη Ρωσία, μοναδικό στο είδος του και αποτελεί σημαντικό μέρος της Ρωσικής Πολιτιστικής κληρονομιάς. Είναι, επίσης, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής κληρονομιάς αναγνωρισμένο από την UNESCO.

“18 άτομα από την Αργεντινή, τη Νέα Ζηλανδία, τις Φιλιππίνες, τη Σλοβενία, την Αυστραλία, την Τουρκία, τη Φινλανδία, τον Καναδά, την Παλαιστίνη, την Πολωνία, την Ινδία, την Ισπανία και τη Ρωσία αναμένεται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του μουσείου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Διατήρηση και αποκατάσταση μνημείων από ξύλινη αρχιτεκτονική” θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου στο κεντρικό κτίριο του κρατικού πανεπιστημίου Petrozavodsk.

“Το κύριο μέρος του μαθήματος διεξάγεται από επαγγελματίες του Μουσείου Kizhi, οι οποίοι έχουν μοναδικές ικανότητες και εμπειρία στον τομέα της διατήρησης της ξύλινης αρχιτεκτονικής.

Τα μαθήματα ICCROM στην Καρελία διεξάγονται για δεύτερη φορά από το 2017.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων