12/01/2022 12/01/2022 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, που απευθύνεται σε εφήβους και νέους, θα πραγματοποιήσει το Συντονιστικό Κέντρο Προαγωγής της Νηφαλιότητας και Καταπολέμησης του Αλκοολισμού του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικής Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου Μόσχας. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Το σεμινάριο πραγματεύεται τις θεμελιώδεις αρχές προφύλαξης από τον αλκοολισμό και άλλους εθισμούς και έχει τίτλο: «μαθήματα νηφαλιότητας για εφήβους και...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 17:15

Εκπαιδευτικό σεμινάριο νηφαλιότητας από το Πατριαρχείο Μόσχας

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικό σεμινάριο νηφαλιότητας από το Πατριαρχείο Μόσχας

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, που απευθύνεται σε εφήβους και νέους, θα πραγματοποιήσει το Συντονιστικό Κέντρο Προαγωγής της Νηφαλιότητας και Καταπολέμησης του Αλκοολισμού του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικής Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Το σεμινάριο πραγματεύεται τις θεμελιώδεις αρχές προφύλαξης από τον αλκοολισμό και άλλους εθισμούς και έχει τίτλο: «μαθήματα νηφαλιότητας για εφήβους και νέους».

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε μορφή εξ αποστάσεως στην πλατφόρμα Zoom από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 22 Φεβρουαρίου 2022. Τα μαθήματα θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα – Τρίτη και Πέμπτη από τις 12.00 έως τις 14.00.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες υγείας και ιερείς – χημικούς, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί και βεβαίωση. Σε όσους εγγραφούν πριν από τις 17 Ιανουαρίου θα σταλεί ένας σύνδεσμος για τη σύνδεση και τη βιντεοσκόπηση των μαθημάτων.

Για το σεμινάριο, μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Επί του παρόντος, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει περισσότερους από 600 οργανισμούς και έργα που τρέχουν, για να βοηθήσει εθισμένους/τοξικομανείς, συμπεριλαμβανομένων περισσοτέρων από 300 κοινότητες ή αδελφότητες νηφαλιότητας, και περισσότερα από 50 κέντρα αποκατάστασης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων