25/09/2019 25/09/2019 Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στη Δαμασκό άρχισε η επίσκεψη της αποστολής της διαθρησκευτικής ομάδας εργασίας για την παροχή βοήθειας στον πληθυσμό της Συρίας του Συμβουλίου συνεργασίας με θρησκευτικές κοινότητες επί του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια σχολείου γενικής εκπαίδευσης που έπαθε ζημικές λόγω των πολεμικών συρράξεων στη...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 15:29

Εκπρόσωποι του Πατριαρχείου Μόσχας στην Δαμασκό

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι του Πατριαρχείου Μόσχας στην Δαμασκό

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στη Δαμασκό άρχισε η επίσκεψη της αποστολής της διαθρησκευτικής ομάδας εργασίας για την παροχή βοήθειας στον πληθυσμό της Συρίας του Συμβουλίου συνεργασίας με θρησκευτικές κοινότητες επί του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια σχολείου γενικής εκπαίδευσης που έπαθε ζημικές λόγω των πολεμικών συρράξεων στη Συρία και αποκαταστάθηκε με τη βοήθεια της Ομάδας Εργασίας στην περιοχή Μπαζρά της Δαμασκού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων